Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Knäböj och platt fall

StyrketräningPosted by Jennica Bodenfors 2010-12-11 12:33:13

Vaknade till regndroppar på fönsterbläcket i morse. Nej! Jag vill ha snö! Lite segt var det att ta sig upp idag men det är bara att dra sig upp ur sängen med vetskapen om att när jag väl är på gymmet så är det värt det. Benen stod på tur idag. Ryggen protesterade surt men jag försöker träna så gott jag kan och undvika övningar som gör ont.

Jag älskar att träna benen. Man kan ta i för allt vad man är värd och man har garanterat träningsvärk dagen efter. Ibland är det inte ovanligt att jag får värk redan på kvällen. Då vet jag att jag lyckats. Det är svårt att kombinera tung styrketräning för benen med löpningen tycker jag. Vem kan springa med värsta träningsvärken? När det är som värst måste jag till och med ta hjälp av handfatet för att kunna sätta mig på toaletten.

Bra musik måste jag ha också. Just nu går Robyns Indestructible på repeat i mina öron. Lyssna och njut! Och inspireras!

Ja, idag kände jag igen Götet. Slask och en plusgrader var det och jag kunde gå hem i korta tights från jobbet. Hoppet lever dock om att det ska bli en vit och kall jul. Göteborg visade allt förra året att även västkusten kan sluta slaska.

Sedan bar det av till jobbet. På vägen uppför gårdsplan på jobbet lyckades jag göra en praktvurpa på isen. Jag lyckades till och med så bra att jag slog upp stora hål i både strumpbyxor och hud på mitt trasiga knä. Givetvis landade jag också snyggt på höger höft där kärnan till ryggproblemet sitter. Jag har en känsla av att det inte bara är träningsvärk som kommer kännas imorgon!smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.