Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Tidig födelsedagsshopping

PrylarPosted by Jennica Bodenfors 2010-11-17 18:55:35
Om lite mindre än en månad fyller jag år. Men igår tjuvstartade jag mitt födelsedagsfirande genom att shoppa tidiga födelsedagspresenter till mig själv. Redan i våras berättade jag för mina föräldrar att jag önskar mig presentkort från Adidas butik på Freeport Outlet i Kungsbacka. Igår hade Adidas 25 procent rabatt på alla löparkläder. Med tindrande ögon och sockerlen röst frågade jag föräldrarna om jag möjligtvis kunde få en tidig födelsedagspresent. De föll direkt!


En löparväst Adidas Respons Climaproof och brevid korta tights Adidas Climacool.
Långa tights Supernova Formotion Climawarm. Och ja! Jag har syndat. Jag köpte strumpor från Nike Dry-fit, men de var ju på rea för bara 30 kronor paret. De syns inte ändå i mina Adidas löparskor. smiley

Ja, det är ju inte för inte jag kallas Adidastjejen. Det blev även en jacka, Adidas Outdoor Climaproof och en fleecejacka, Adidas Outdoor Climawarm med extra vindskydd runt höft och ländrygg. Jag är riktigt nöjd med mina köp. Nu är jag lite mer rustad för löpning i kyla. Korta tights är bra att ha på vintern under de lite tunnare långa tightsen man brukar ha på vår och sommar.

Än så länge får jag hålla mig till uttrycket "kan man inte springa snabbt får man vara snygg", men jag siktar givetvis på att bli "snabb och snygg". smiley

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jennica Bodenfors 2010-11-17 20:53:42

Jaja! Jag ska!

Och om det inte funkar så kan jag alltid skylla på strumporna smiley

Posted by Jens www.snabbast.net 2010-11-17 19:36:34

mm.. nu har du väl allt??!

Då är det bara att börja träna och prestera!! Nu kan du inte skylla på något :)