Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Konstateranden helt enkelt

LöpningPosted by Jennica Bodenfors 2010-10-30 21:05:10
Idag mötte jag upp Johan i Skatås för en löprunda. Lite orolig var jag allt över hur det hela skulle gå eftersom jag inte hunnit eller orkat springa så mycket som jag borde. Och med tanke på hur apjobbigt förra passet var så förväntade jag mig inget glidarpass denna gången heller. Men när jag stod och väntade på Johan så kändes i alla fall kroppen positiv, lätt och springvillig. Snacka om att lura sig själv!

Johan slöt upp efter att kört ett riktigt imponerande långpass på 3,8 mil (tror jag det var)! Enligt honom ett riktigt slitarpass. Så med lång distans i kroppen för hans del och ingen distans alls för min del gav vi oss av längs 8:an.

Den här gången var det ingen trevlig upplevelse för någon av oss. Jag fick ganska krasst konstatera att kontinuitet är ledordet i all träning, inte minst i löpningen. Jag måste upp i 4-5 pass i veckan igen om det ska ske någon utveckling. Skärpning! Jag skall springa om jag så skall göra det på natten.


Det blev en jobbigt runda för oss båda men jag hade grymt trevligt i Johans sällskap så i slutändan blev det hela positivt! Man kan säga att vi lyckades konstatera en hel del under de femtio minuter vi var ute. Här är några av de konstateranden vi gjorde:


"Det finns bara en person man kan lita på och det är sig själv, men ibland vägrar "sig själv" att samarbeta".

"Avge aldrig ett nyårslöfte du ångrar. Fördelen är dock att nästa nyår kan ditt löfte vara att göra precis det du gick miste om och ångrade under ett helt år".

"Ibland är det lättare att hoppa rakt ner i dyngan än att försöka undvika den".

"För att undvika utveckling måste du harva runt i samma ullstrumpor".

"För att bli snabb måste man springa snabbt".

"Sätt ribban högt. Det är alltid enklare att riva ner den i farten än att sakta gå fram och höja den".

"Uppförsbackar är jobbiga".

"Det är alltid lättare att rulla nerför än att spurta uppför, men inte alltid säkrast".

"Ibland är det svårt att se bortom två lyktstolpar".

"Det finns stunder då man hoppas att slutet är nära".

smiley


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jennica Bodenfors 2010-10-30 23:15:59

Vi hade i alla fall tur med vädret... smiley

Posted by Johan Kanmert 2010-10-30 22:55:49

Haha, var lite snillen spekulerar där ett tag. Två riktigt negativa snillen varav i alla fall en var trött på det mesta efter tre mil med dyngblöta skor, heltrötta ben och allmänt delerium. Men kul att springa ändå, eller i alla fall kul när det var över.