Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Shopping i Huvudstaden

PrylarPosted by Jennica Bodenfors 2010-08-10 21:29:32
Igår kväll kom jag efter fyra och en halv timmes bilkörning upp till Stockholm. En liten mellanlandning innan jag skall vidare till Lillsved och steg 2 till gyminstruktör. Så prioritet ett idag var sovmorgon. Jag har haft två vilodagar inför vad som komma skall. Det känns som att kroppen är ganska tacksam över denna vila.

En helt oplanerad dag framför mig hade jag när jag vaknade i morse. Det blev en ganska seg morgon, men vid lunch tog jag mig in till Kungsträdgården och Sergel för att äta lunch med min vän Jens. Sedan hände det som inte skulle hända, men som är väldigt svårt att undvika. Det finns två affärer i Stockholm som jag alltid besöker. Det är Adidas Performance Store och Runner's Store, två affärer som får mig att tro att jag är i himlen. Så det blev shopping. Förra gången jag var i Stockholm köpte jag ett par temposkor på Runner's Store. Den här gången blev det ett par snygga tights, Adidas Marathon 10, och en löpartop i Adidas underbara utformning och skärning Formotion, som är min absoluta favorit. De båda hittade jag i Adidas Performance Store.


Jag är helt tokig i Adidas träningskläder! Det är ett snyggt märke, bra kvalitet och grym passform. Det är inte för inte jag kallas Adidastjejen. Jag är trogen mitt märke.

Senare på kvällen blev det en tur till Stockholm Stadion. FK Studenterna hade långlöparnas kväll där med bland annat 2000 m och 10000 m (25 varv!). Det var trevligt och Stockholm och Stadion visade sig från sin soligaste sida.

Nu är det snart läggdags för tidigt imorgon går bilfärden ut till Lillsved. Det ska bli så spännande! Just nu är det pirrigt i magen och jag känner mig förväntansfull. smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.