Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Licensierad gyminstruktör!

StyrketräningPosted by Jennica Bodenfors 2010-09-03 16:55:29
Yes! Idag gjorde jag mitt praktiska prov till gyminstruktör på Friskis & Svettis i Partille, den så kallade licensieringen. Jag blev godkänd med betyget exemplariskt!


Nervositeten kom precis när jag klev in på Friskis i Partille, men den försvann lika snabbt igen när jag träffade min licensierare Ulf, och min motionär Mia som jag skulle instruera. Det hela blev en jätterolig grej helt enkelt.

Jag älskar att instruera och lära ut och jag vet att det är det jag vill arbeta med i fortsättningen. Det visste jag sedan tidigare när jag arbetat med instruktioner för specifik rehabträning av muskler i mitt jobb som massör. Men att jobba med träning fullt ut är häftigt! Det här var förhoppningsvis bara början på något stort och utvecklande. Spännande! smiley

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jennica Bodenfors 2010-09-25 18:31:14

Jens, min åsikt är att grundtanken med styrketräning och muskeltillväxt är att trötta ut muskeln maximalt. Hur man väljer att göra det i form av antal övningar, antal set och repetitioner ser väldigt olika ut.

Posted by Jens www.snabbast.net 2010-09-25 16:03:42

Jag har en fråga till den licensierade gyminstruktören:

Min gamla tränare, som har stor auktoritet och jag hyser stor respekt för, gjorde inte mina styrketräningsprogram med fler än 6-8 övningar. Hans mening var att efter det så var musklerna uttröttade och fler övningar var mer eller mindre useless..

Vad är din åsikt i frågan.

Posted by Stefan 2010-09-03 17:19:44

Grattis!!!! Jennica

Posted by Jens 2010-09-03 17:16:26

Fan vad jävla snyggt..

Exemplariskt...

Fr.o.m. nu skall jag lyssna slaviskt på dej!.. (well.. kanske inte alltid.. :D)