Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Liket lever... eller?

HälsaPosted by Jennica Bodenfors 2011-09-05 14:46:35
Det går sådär med träningen. En enorm trötthet som inte vill ge sig hänger över mig som ett töcken. Träningen började ju så bra med styrketräningspass och Indoor walking samt promenader. Förra veckan hade jag till och med så mycket spring i benen att jag faktiskt sprang några kilometer runt Delsjöarna. Fyyyy, tänkte jag då eftersom det är på tok för tidigt för mig att börja springa. Men ryggen protesterade inte det minsta varken under löpningen eller dagen efter. Otroligt kul var det i alla fall.

Tröttheten, eller snarare orkeslösheten har gjort att jag bokat av en del träningspass och ibland bytt ut dem mot promenader. Förmågan att övertala mig själv och "ta mig själv i kragen" finns inte riktigt. Så vad ska man göra? Kanske bara låta det bero lite, eller?Helgen har i alla fall varit rolig med handbollscup för en av Johans döttrar, där jag försökte heja på efter bästa förmåga. Grymt duktiga var de Kärras tjejer födda -00. Igår var det underbart väder, cirka 23 grader som höll i sig långt in på kvällen. Så efter cupen åkte jag och Johan upp till Delsjön för att promenera runt sjöarna, drygt 10 kilometer. Badkläderna var med för kanske årets sista dopp. I början av rundan trodde jag att huvudet skulle sprängas och att tröttheten skulle ta kol på mig. Det lättade dock efter ett tag, då fokus flyttades från motion till svampplockning. Efter några kilometer hade vi händerna fulla med soppar och vid Bertilssons Café gick jag in och frågade efter en kasse. Kassen fylldes snabbt.

När väl rundan var avklarad hade det börjat blåsa ganska kraftigt och solen hade gått i moln. Så värst badsugna var vi inte längre, utan istället hungriga och trötta.

Den ljumna kvällen avslutades med stuvad svamp, en dokumentär om Blåvitt; Fotbollens sista proletärer, spökhistorier och läsläxa. En bra avslutning på en mycket trevlig helg och även sista dagen på min semester. Sent på kvällen kom regnet...smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.