Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Liten summering

HälsaPosted by Jennica Bodenfors 2011-07-30 22:22:00

Dagarna har bara flugit förbi och jag har varit med om massor. Det har varit lite tid framför datorn, ja nästan obefintligt faktiskt. Efter Göteborgsvarvet (mitt senaste inlägg) åkte jag upp till Stockholm för att för första gången se Stockholm Marathon. Det var en riktigt fantastisk löparupplevelse och Johan tog sig runt på fina 3.20.45. Han skakade lite på sig efter loppet och verkade inte alls tagen. Efter loppet träffade jag på några andra löparkompisar som även de hade gjort fina tider.

Stockholm Marathon slår dock inte Göteborgsvarvet när det kommer till löparfest och stämning. Det har varit enormt roligt att följa dessa stora lopp som åskådare, men jag föredrar faktiskt att springa själv än att sitta i publiken. Därför hoppas jag verkligen kunna starta i Göteborgsvarvet 2012.

Övriga lopp som jag kommer följa framöver är givetvis Midnattsloppet här i Götet och sedan blir det en tur igen upp till Stockholm och halvmaran där den 18 september. Johan skall springa båda loppen och jag ska heja på så gott jag kan. Men nästa år hoppas jag att det är jag som hejas fram av människorna längs banan.

Solen skiner ute och det har varit några fantastiska dagar som jag bland annat tillbringat på mina svärföräldrars land. Det här är en fantastisk tid att springa nu eller att ta långa promenader. Jag försöker gå så mycket jag kan och Johan är flitig på att dra med mig ut på långa turer. Rekordet ligger på 5,5 timmar! Jag är enormt tacksam för att han gör det för mig. Kärlek till honom!

Vi har hittills hunnit med en hel del. Midsommaraftonen var den bästa på länge och turen till badhotellet The Reef i Danmark var fantastiskt kul. Min första svampplockning har jag också njutit av och jag hoppas att det blir fler!

Just nu har jag fått tillfälle att sitta framför datorn en stund och passar därför på att skriva ett inlägg. Jag har saknat att skriva här och hoppas på att kunna göra det lite oftare nu. Men än är det mycket kvar på sommaren och mycket att uppleva och njuta av! Ta hand om er, vila, njut och passa på att vara ute i naturen och framför allt - rör på er! Vi hörs! smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.