Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Lågintensivt

TräningPosted by Jennica Bodenfors 2011-04-26 22:43:28
Efter en underbar långledighet över påskhelgen med strålande sol, värme och underbart sällskap känner jag mig utvilad. Påsken var dock i farozonen då jag dagen innan skärtorsdagen helt otippat fick någon form av magsjuka (?). Kroppen var totalt slut och utmattad under hela torsdagsdygnet. Först fram på eftermiddagen på långfredagen började jag känna att livet sakta kom tillbaka med hjälp av havsluft och trevligt sällskap.

Med magsjuka och helgdagar i bagaget har det inte blivit mycket våtvästträning den senaste veckan. Imorse däremot var planen att ta mig upp tidigt och bege mig till Valhallabadet för våtvästträning men när jag vaknade kl 05.30 var lusten inte stor.

Morgonpromenader har inte fungerat så bra det senaste halvåret på grund av min onda rygg, men jag beslöt mig att skippa våtvästen och försöka mig på en morgonpromenad istället. Mot alla odds gick det faktiskt toppen! Så medan solen steg upp gick jag en timme över Göta Älvbron ner mot stan och tillbaka igen endast iklädd korta tights och tröja. Underbart! Väl hemma smakade frukosten ljuvligt.

Delsjöns vackra omgivningar.

På kvällen åkte jag upp till Delsjön för att möta upp en kär vän för ytterligare en promenad. Lika bra att passa på när ryggen tillåter och solen skiner och man får fint sällskap. Nu när jag inte får träna annat än våtväst och promenera så är det skönt att ta varje tillfälle jag kan få att röra på mig.

Det blev en promenad på cirka en mil under två timmars tid med mycket prat och skratt och även lite bus. Solen värmde till en början men började sakta sänka sig ner när vi närmade oss slutet på vår promenad.

Härligt att röra på sig och jag är så sugen på att springa. Hoppas det inte dröjer alltför lång tid tills jag får ta mig fram springandes i trevligt sällskap. smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.