Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Livsfarligt

HälsaPosted by Jennica Bodenfors 2011-04-10 09:56:38
Helt otroligt hur man kan gå från toppform-känsla till totalt invalidiserad-känsla på bara EN dag! Slutet av denna veckan och helgen har varit ett stort AJ! Och min rörlighet är ganska begränsad.


Jag satt still på jobbet i stort sett hela onsdagen eftersom vi har möten då, sedan var jag på föreläsning och workshop i torsdags och fredags. Så jag har suttit ner mer eller mindre i 3 dagar! Jag vilade i onsdags efter mitt formtest i tisdags, men det blev ingen träning de följande två dagarna heller på grund av smärta och begränsad rörlighet i ryggen. Jag fick dessutom avboka mina massagekunder i fredags. ARG!

Jag konstaterar återigen, och gör nu detta till en insikt, att kroppen är gjort för rörelse och att det är förenat med livsfara för mig att sitta still! Det går helt enkelt inte. En dags stillasittande resulterar i flera dagars smärta och att jag får börja om från början. Jag känner mig som en nittioåring med rullator! Och det är inte okej för mig.

Föreläsningen i torsdags och fredags var den bästa jag varit på inom mitt yrke som socialpedagog, men efter halva första sittande dagen så skrek kroppen av smärta och bokstavligen "Jag vill inte sitta här! Res på dig!". Sista dagen av föreläsningen tog det bara en timme, sedan hade jag fullt upp med att kunna sitta, vilket gjorde att jag absolut inte hade fokus på det som sades. Just nu har jag problem med att gå. Det blir inga mer stillasittande dagar för mig. Jag VÄGRAR!

Idag måste jag få igång kroppen på något sätt. Jag skall träffa Markus Stålbom i Skatås på eftermiddagen för löpteknikträning nummer 2. Spännande! Hoppas stelheten och smärtan i ryggen släpper med hjälp av löpträningen. smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.