Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Varför betala mer än man behöver?

PrylarPosted by Jennica Bodenfors 2011-02-22 13:41:07
Här kommer ett tips till alla er som brukar styrketräna med handskar. Jag måste ha handskar på mig när jag lyfter vikter för jag vill inte få valkar eftersom mina händer är mitt redskap som massör. Tänk dig att bli masserad av en massör med stora hårda valkar i händerna. Hua!

Biltema har de cykelhandskar, som heter Yosemite, för endast 70 kronor! De är jättesköna och bra att styrketräna i. Snygga är de också. Nu kan man tycka att ett par handskar för bara 70 riksdaler borde vara skit, men faktum är att jag köpte ett par exakt likadana för fyra år sedan. Först idag var det dags att köpa nya! Jag blev jätteglad över att handskarna fortfarande fanns kvar att köpa.Träningshandskar brukar kosta ungefär 200-500 kronor i sportaffärer. Varför slänga ut så mycket pengar om man kan få ett likvärdigt par för bara 70 spänn? Ja, det skulle i så fall vara för ett par handskar från Adidas då. smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.