Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Bodybalance

TräningPosted by Jennica Bodenfors 2011-02-16 19:52:10
Igår testade jag Bodybalance på rekommendation av min sjukgymnast. Det var som att slå knut på sig själv. Vissa ställningar trodde jag inte alls att jag skulle klara när instruktören visade dem men jag överraskade mig själv flera gånger. Tydligen är min stela styrketräningskropp lite rörligare än jag trodde. Bodybalance är verkligen perfekt då man vill få reda på var ens stelhet och obalanser sitter. Perfekt! Helt underbart att få sträcka ut min stela, lite smågriniga kropp. Ja, vissa muskler är faktiskt riktigt griniga på min kropp och de vill inte ge efter en tum, men med lite trixande så gav de tillslut med sig.

Foto: Les Mills

Mitt gym Sportlife kör Les Mills Bodybalance och passet beskrivs så här:

"En perfekt blandning av Yoga-, Tai Chi- och Pilates där du tränar styrka, balans och rörlighet. Du blir harmonisk och balanserad när andning och koncentration möter skön, avslappnande musik."

Bodybalance var jobbigare än jag först trodde och beskrivningen ovan stämmer väl tycker jag. Perfekt för min rygg dessutom. Idag har jag t om träningsvärk i axlarna och hamstrings. Jag hoppas på att bli än mer rörlig med tiden för jag kommer definitivt träna Bodybalance igen. smiley

  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post95