Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Minst sagt svettigt

TräningPosted by Jennica Bodenfors 2011-02-10 16:39:01
Jag konstaterar att konditionen absolut inte är vad den borde eller brukar vara. Idag struntade jag i morgonträningen och tog sovmorgon istället. Det blev ett lunchpass. Ett otroligt svettigt MRL pass. Jag älskar den träningsformen. Att det kan vara så kul att ta ut sig själv. Ryggen hänger med bra också men konditionen är under all kritik. Urusel! Som tur är går det ju att träna upp den.

Sjösvettig efter MRL passet. Gött e de!

Innan passet tränade jag lite bålstyrka i form av olika balansövningar, bollrullningar och draken. Det blir bättre och bättre i ryggen och styrkan kommer fort. Signalerna mellan hjärna och muskel ska ju tränas upp först och främst och när väl hjärnan fattar grejen så går det undan att bli stark. Men det är mycket dagsformen som avgör och får avgöra vad ryggen klarar av. Vissa dagar är fantastiskt bra medan det finns dagar jag önskar att jag fick ligga kvar i sängen och inte röra mig.

Dietandet har fungerade mycket bra första veckan. Sedan har det gått lite sämre de senaste tre dagarna. Trots planering har jag hamnat i oförberedda situationer och tvingats hitta nödlösningar med kosten som har varit mindre bra. Men det är bara att ta sig tillbaka i spåret och köra vidare. smiley

  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post93