Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

På g igen!

TräningPosted by Jennica Bodenfors 2011-01-31 23:13:09
Slut på time outen. Dags att ta tag i det hela igen! Om än lite lugnare och med mer vila emellanåt. Träningslusten kommer smygandes tillbaka. I lördags kröp jag ur bubblan och gick på ett MRL pass. Härligt! I söndags var jag på TRX utbildning på Friskis & Svettis Partille, så då blev det en timmes morgonpromenad innan. Idag körde jag styrka för bröst, armar och rygg samt givetvis mitt sjukgymnastikprogram. Nu kommer träningsvärken smygande. Mumma!

Imorgon planerar jag att testa spinning och Indoor walking, vardera på 30 minuter, men dagsformen får avgöra.

Idag fick jag positiva besked. Jag har äntligen fått en tid till en ryggspecialist och ska dit om tre veckor. Underbart! Då kan jag böja reda lite i statusen på min rygg.

Idag har jag dessutom dragit igång min diet. Det kommer bli jobbiga veckor framöver men egentligen är det de första två som är värst. Det var på tiden att ta tag i den biten också. Det är inte lika självklart att äta vad som helst när man inte kan träna i samma utsträckning. Att dieta innebär massor av planering och att undvika fallgropar. Jag planerar morgondagens måltider kvällen innan. Det kan tyckas jobbigt att ha det så men det har alltid passat mig. Lite av kontrollfreak är jag allt.


På väg till min lilla klinik passade jag på att sticka in på Tea's i Haga för att köpa rött te med chili. "Heta stunder" är min favorit och jag köpte också "Rooibos Spicy". Starkt, fräscht och hett! Jag dricker mycket te och vatten under dieten. Teet hjälper mig att få bort suget och chilin är dessutom som tändvätska för förbränningen. Sockersuget försvinner. Det är dessutom bättre att sippa på te än att knapra på något. Jag känner mig redan piggare även om det är kämpigt med suget efter socker som det alltid är i början. smiley


  • Comments(1)//jennica.bodenfors.se/#post90