Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Gott Nytt År!

LöpningPosted by Jennica Bodenfors 2010-12-31 15:12:20
Sylvesterloppet på Nyårsafton är en löpartradition i Göteborg. I år var det 30-års jubileum. Innan jag började med löpning hade jag inte en susning om denna väldigt trevliga tillställning mitt i centrala Göteborg. Tänk att jag har missat något som händer i min egen stad i 29 år!

Jag hade gärna velat springa men efter omständigheterna med min rygg och mitt löpförbud så fick jag nöja mig med att titta på. Jag tycker det är kul och intressant att titta på andra som springer. Det finns en löpstil för varje löpare. Ingen är den andra lik. Det var dock kallt att stå och titta trots att solen lyste, så jag hade hellre sprungit. Sol och sju minusgrader, ett perfekt löpväder. Friskis & Svettis Göteborg var där och värmde upp löparna, eldar brann så man kunde värma sig och korv och blåbärssoppa fanns att köpa. Mysigt! Nästa nyår hoppas jag på min tur att springa.

Det är ju nyårsafton idag och ikväll väntar festligheter. Jag hoppas det blir ett gott slut på 2010, året då jag började med löpning, och välkomnar 2011 med förhoppning om ett riktigt bra tränings- och löparår!

Gott Nytt År önskar jag er! Framför allt ett Gott Nytt träningsår! smiley  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post84