Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Dags att spänna sig lite

StyrketräningPosted by Jennica Bodenfors 2010-12-28 10:33:50
Rehabiliteringsträningen går vidare. Jag märker resultat, men som vanligt har jag svårt med tålamod. Tålamod är verkligen inte min grej. Trots allt är jag imponerad av mig själv som gör mitt rehabprogram varje dag utöver övrig träning. Vid det här laget brukar jag kasta in handduken men jag har bestämt mig för att detta ska jag helt enkelt ro hem. Jag har i och för sig inget val. Fixar jag inte detta så kan jag likväl glömma allt vad löpning heter. Så i min brist på tålamod så har jag dock begåvats med sjuhelsikes mycket envishet.

Det blir fler timmar på gymmet numera eftersom jag ska hinna med rehab, vanlig träning och dessutom kondition på sådana där tråkiga maskiner. Det går fort att tappa kondition och jag märker att jag redan halkat efter lite. Alla ni som tror att bra grundkondition håller i sig hur länge som helst, glöm det! Ledsen att göra er besvikna men kondition är en färskvara. Jag är sjukt löpsugen!

Jag tillhör gänget som gillar att stå och spänna framför spegeln. Gör inte alla styrketräningsfreak det, mer eller mindre? Dock gör jag det lite i smyg, vissa gör det wide out in the open. Det finns några goa gubbar på gymmet som är trevliga att prata med. Idag fick jag världens kommentar när jag hängde i chinsmaskinen (ja, jag har lärt mig att älska den). En av dessa goa gubbar kom fram och sa:

-Shit, du har änna slitit ihop riktig bra med muskler!
-Tack, sa jag.
-Nu ska du änna bara deffa fram dem också.

Vad svarar man på det? Haha! Men det är just detta jag gillar med gymvärlden. Brutal ärlighet. Frågar man så får man svar. Vad svarade jag då? Jo, jag sa något i stil med att jag behöver fläsket ett tag till för att värma mig. Sedan skrattade vi och han begav sig med en dunk på min axel och ett "Gött tjejen." Det är ingen som missat att jag bor i Götet va?

Så efter kommentaren svar jag tvungen att spänna lite.


Längtar tills jag kan börja ta i rejält igen och tills jag kan snöra på mig löpardojorna. Tålamod! smiley

  • Comments(1)//jennica.bodenfors.se/#post83