Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Kämpar vidare

RehabiliteringPosted by Jennica Bodenfors 2010-12-22 22:03:31
Jag kände inte för gymmet idag så det fick bli en morgonpromenad över Göta Älvbron. Det är vackert på morgonen när snön lyser upp och alla lampor glimmar. Göteborg visar sig från sin mysiga sida när man tittar ner över vattnet från bron med Barken Viking, Operan och staden som börjar vakna.

Fullt påpaltad inför morgonpromenaden. Och mitt första rehabprogram och träning av bålstabiliteten.


På kvällen var jag och tränade med min sjukgymnast Marie igen. Idag fick jag ett helt program med nio övningar. Tänk att något som verkar så enkelt kan vara så sjukt svårt och jobbigt. När jag gör vissa övningar och märker hur svåra de är och hur svag jag är i bålen så undrar jag hur jag ens kan gå emellanåt, hur jag överhuvudtaget har kunnat springa! Men jag blir samtidigt taggad av det för jag vet att när jag blir stark i bålen kommer jag också kunna springa bättre, längre och snabbare. Det är motivation!

Jag sa till Marie idag, när jag låg där på golvet och kämpade, att jag har planerat att springa Göteborgsvarvet. Hon bara tittade på mig och sa inget. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det, eller om jag inte ska tolka det alls? Men jag vill så hemskt gärna springa så jag ska verkligen kämpa på med min rehabträning.

Så på't igen imorgon! smiley

  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post82