Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Fitnessfestivalen och födelsedag

TräningPosted by Jennica Bodenfors 2010-12-12 17:42:36
Min födelsedag började med en trevlig frukost med lussekatter och smörgås av vörtbröd och julskinka. Sedan bar det av till Fitnessfestivalen i Svenska Mässan. Jag hade kunnat gå hur länge som helst där och bara njuta av atmosfären och stämningen och titta på folk. Utställarna var kända aktörer inom gym- och träningsbranschen, både inom kläder, kosttillskott och utrustning.

Favoriter som MM Sport, Dahlblads och Concept passade jag på att besöka och prata med. Jag diskuterade även kost med Martin BrunnbergPauluns. Vi diskuterade isodieten. Intressant! MM Sport är alltid trevliga och hjälpsamma och killarna svarar alltid på frågor. På Concept pratade jag om att träna med TRX band och fördelarna med det. Jag hörde mig även för om utbildningar. Concept är min favoritleverantör av gymmaskiner.

Sportlife var givetvis också på plats och jag hälsade på kompisar och bekanta därifrån medan jag tittade på gruppträning som Body Pump Och Body Combat. Nästa år tänker jag passa på att även gå och se Luciapokalen.

Nu skall jag bege mig till min favorit restaurang Bellini och fortsätta fira min 35-årsdag med god mat och gott sällskap. Kör hårt! smiley  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post74