Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Uppsamlingsheat

HälsaPosted by Jennica Bodenfors 2010-10-20 22:49:29
Det här inlägget känns lite som ett uppsamlingsheat. Det är så mycket som händer just nu så jag får samla lite av varje i ett inlägg utan röd tråd helt enkelt.

Senaste månaden har varit hektisk. Det har varit tävling, träning, utveckling, inveckling, tankar, funderingar, mycket glädje och massa strul. Lite tårar tror jag också. Haha!

Idag låg världens bästa tidning och väntade på mig med posten när jag kom hem, Runners World. Då slog det mig att jag inte haft tid att läsa förra numret än trots att det var med mig tre timmar tur och retur till Stockholm. Oj! Detta är verkligen ett tecken på att jag har fullt upp med annat. Så nu ligger det två nummer och väntar på mig.Vad är det som händer då? Jag ska hålla er lite på halster här på bloggen, men mitt företag genomgår en inspirerande förändring som jag hoppas enormt mycket på. Vill du vara uppdaterad med vad som händer, kolla Facebook, eller hemsidan! Bestyren håller mig sysselsatt, minst sagt.

För övrigt är det träning och diet som gäller. Fem kilo skall bort för att optimera löpningen och för att må bättre helt enkelt. Det är kilon som sitter kvar efter mitt år i Stockholm då jag, hör och häpna, inte tränade på ett halvår på grund av att jag inte fick ihop det med arbetet och att jag sedan blev sjuk i omgångar. En tuff men lärorik tid. Dock kan jag inte ursäkta mig med det längre utan kilona ska bort och så även sekunderna på milen.

Ikväll hade jag, tillsammans med min Friskis kollega Eino, tema i gymmet på Friskis. Vi visade alternativa övningar för rygg och mage för de som var intresserade. Jätteroligt! Jag hoppas på att vi snart kör något tema igen, då jag tycker att vi jobbar och instruerar bra ihop jag och Eino. Vi blandar teknik, information, och humor på ett gött sätt, helt spontant och naturligt. Superkul!

Ja, detta var lite av varje, som ett uppsamlingsheat. Nu är det dags för mig att sova för imorgon blir det nya tag, i gymmet, i löpspåret och i företaget. God natt! smiley

  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post45