Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Semesterkul

TräningPosted by Jennica Bodenfors 2010-10-19 21:32:11
Jag har semester! Det bästa med att vara ledig tycker jag är att man kan fokusera på att träna och äta bra. När man jobbar måste man planera både mat och träning för att det skall fungera. Oftast är det just brist på planering eller oförutsedda saker som gör att man har svårt att få ihop det. Givetvis handlar det ju också om prioritering, men vissa saker i livet styr man helt enkelt inte över. Då gäller det att ha en reservplan.

Att vara ledig och fokusera på träning och mat är för mig oftast ett bra avstamp för att hålla bra rutiner även då man kommer tillbaka till jobbet igen. Så jag njuter!

Idag var jag ute och sprang en kort kort runda på tre kilometer. Ryggen ska få en liten mjukstart några dagar nu. Jag har tränat på efter mitt ryggproblem och nu är ryggen mycket bättre. Dock fortfarande irriterad.

Löpturen gick bra och det kändes ganska lagom. Nu ikväll var jag iväg och tränade mitt favoritpass på gymmet, MRL! Superkul och supersvettigt!

Framöver så gäller det att återigen planera träningen. Vi får se hur jag lägger upp det. Fortfarande fokus på löpningen dock. Nu ska jag se mitt favoprogram, Sverige springer! smiley

  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post44