Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Tidig träningsmorgon och dubbelpass

LöpningPosted by Jennica Bodenfors 2010-08-08 13:52:23

I morse gick jag upp toktidigt för att hinna med min träning. Jag har jobbat hela helgen och så även idag. Så klockan ringde som den brukar görapå vardagar, kl. 05.45. Det gäller verkligen att ha pli på sig för att komma upp. Klockan sex åt jag frukost, havregrynsgröt och äggvita. Det bästa löparbränslet enligt jag. Jag är en av de lyckliga människor som vaknar hungrig och kan äta frukost hur tidigt som helst, vilket är ypplerligt då jag alltid vill lägga min träning tidigt på morgonen. När jag jobbar blir det gymmet oftast mellan klockan halv sju och sju. På lediga dagar blir det kanske någon timme senare. Springa kan jag däremot göra lite senare eftersom kroppen oftast behöver fylla på med ett litet energilager innan.

Idag hade jag planerat in både löpning och en timmes träning på den hatade (läs älskade) balansbollen. Sagt och gjort, klockan sju studsade jag iväg på min planerade milrunda i Skatås. Det var segt som bara den i början. Min kropp protesterar och vill inte riktigt finna sig i det jag ber den om förrän efter ca fyra kilometer. Den älskar styrketräning och har bestämt sig för att göra livet surt för mig tills den någon gång ger upp vid fyra kilometer. Den är också förbannat bekväm och vill definitivt inte springa för fort. Pannben krävs det då!

Milen avklarades på lite dryga timmen. Bilfärd till mitt älskade Sportlife Backaplan, mitt andra hem. Där blev det snabbt ombyte och påfyllning av energi i form av minimjölk. Balansbollen nästa.

Anledningen till att jag ville få ihop både löpning och balansboll på samma dag är att jag imorgon måndag åker upp till Stockholm. Från onsdag till söndag skall jag gå steg 2 till gyminstruktör ute i Lillsved på Värmdö. Jag hoppas att det blir jättekul och att utbildningen är bra. Jag hoppas också på massa ny kunskap, nya bekanskaper och fem sprängfyllda träningsdagar! Givetvis kommer jag berätta om det här i min blogg. Nu har jag en arbetsdag framför mig, tvätt och packning ikväll. Imorgon fullbokad med massagekunder och sedan STOCKHOLM by car! smiley

  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post4