Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

En nojig bra dag!

TräningPosted by Jennica Bodenfors 2010-10-07 23:53:39
Denna dag har gått i träningens och hälsans tecken. Jag startade dagen med ett styrketräningspass på gymmet där jag körde igenom både rygg, bröst, axlar, armar och mage. Passet avslutades i massagestolen som jag försöker lära mig att uppskatta men det går riktigt trögt.

Sedan bar det av till Friskis & Svettis i Partille för gyminstruktioner. Det var riktigt roligt idag eftersom jag lyckades omvända en dam. Hon inledde vårt möte med att verkligen förtydliga att hon avskydde styrketräning men att det nu var ett måste på grund av golfen. Efter vår timme tillsammans tackade hon mig för ett givande pass och menade att detta var ju faktiskt riktigt roligt. Hon gick därifrån med ett leende. Sådant värmer och det är sådana situationer som ger mig ett kvitto på att jag är på rätt plats.

Efter en snabb lunch på stående fot ägnades eftermiddagen åt massagekunder och även där fick jag uppskattning. Underbart! Härligt att kunna hjälpa.

Väl hemma stöp jag i säng i en timme. Trött som bara den och mycket seg då jag drog mig ur sängen vid 18-tiden för att laga middag. Klockan åtta väntade löpträning med min nyfunna löpargrupp från Friskis Göteborg.

Givetvis hade jag ont överallt, i fötterna, höften, rumpan, låret och vaden. Kände jag efter ytterligare så hade jag nog lite huvudvärk också. Inför en tävling är jag som ett nojigt yrväder. Jag minns när jag skulle tävla med min häst förr. Sista dagarna innan tävling hade man gärna önskat att man kunde linda in hästen i bomull och limma fast den mot golvet i boxen.

Ytterligare tre tjejer slöt upp ikväll på löppasset så nio sköna tjejer joggade iväg i mörkret. Backträning stod på schemat men ändrades i sista stund till fartlek med olika former av tempoökningar. Ett supertrevligt pass och alla krämpor var som bortblåsta. En timme senare när passet var slut hade jag en skön känsla i kroppen och var nöjd med mig själv, en riktig boost inför söndagen. Nu väntar två dagars vila och resa upp till Stockholm på lördag. Dags att ladda! smiley

  • Comments(3)//jennica.bodenfors.se/#post38