Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Det går bra nu

LöpningPosted by Jennica Bodenfors 2010-09-19 16:00:29
Hösten har verkligen gripit tag om naturen nu och löven har börjat falla. Luften var frisk och fylld med massor av syre när jag gav mig iväg på ett tänkt milpass. Jag skulle egentligen få sällskap av Marcus runt 8:an i Skatås, men han kände sig lite krasslig. Så jag styrde mot Länsmansgården istället och tänkte springa spåret på 10,7 km. Nu är det så att jag inte har hittat runt det spåret än. Skyltningen är fruktansvärt dålig och alla spåren av olika längd snirklar sig om och i varandra. Så precis som förra söndagen sprang jag fel. Men skam den som ger sig! En dag kommer jag hitta runt. Jag tycker om att springa där. Det är mysiga skogsvägar och väldigt kuperat.

Min tänkta mil blev istället drygt 7,5 km. Nu undrar ni säkert varför jag inte fortsätter springa bara för att komma upp till milen. Jag fungerar tyvärr inte riktigt så. Jag tappar liksom sugen när jag väl "kommit i mål". Jag blir "nöjd" kan man säga. Inte bra alls. Jag saknar någon att springa med. För någon månad sedan gick jag med i löparklubben Solvikingarna för att få vara med och springa i grupp och få inspiration. Först efter jag gått med fick jag veta att man måste springa milen under 60 minuter för att få vara med på träningarna. Skit! Jag har ju en liten pytte bit kvar till det målet. Först blev jag arg och besviken, men nu är det mer en morot för mig att pressa mig till milen under 60. Och det är inte långt kvar. Jag skulle säkert klara det redan idag om jag pressade mig, men jag har en sida i mig som är bekväm. Jag håller på att göra upp med den. Så lite sällskap i löpspåret hade inte skadat.


Jag fick i alla fall ett bra formbesked idag. Flåset var superbra under hela passet och jag kände att jag hade styrkan att driva på både uppför och nerför. Benen var med på noterna trots träningsvärk efter ett benpass på gymmet igår. Tre kilometer till hade varit peace of cake. Idag passade jag på att testa mina nya löpartights som jag köpte på Tjejmilen. Jag ska springa i dem på Hässelbyloppet. De satt som en extra hud. Så sköna! Adidas climacool gör dessutom att man håller sig sval och torr under hela passet med meshinfällningar i ländrygg och knäveck. Röda 3-stripes gör dessutom tightsen ursnygga.

Nu har jag tre tuffa träningsdagar framför mig med dubbelpass alla dagar. Bara att ladda! smiley

  • Comments(1)//jennica.bodenfors.se/#post29