Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Dubbelpass och sällskap i spåret

TräningPosted by Jennica Bodenfors 2010-09-17 21:18:54
Lite motigt var det allt att komma upp tidigt i morse. Det brukar inte vara några problem men ibland har jag svårt att komma i säng på kvällen och då är det alltid svårt att få till det där hoppet upp ur sängen på morgonen. Dessutom är det mörkt ute nu och regnet smattrade mot rutan idag.

Men med visshet om att det väl brukar kännas bättre när jag väl fått i mig havregrynsgröten så pallrade jag mig upp. Väl på väg till gymmet så var det kvicka fötter men något tröttare hals. Jag vill inte bli sjuk nu, tänkte jag och lovade mig själv att vara vaken på hur kroppen kändes under passet. Ett styrkepass för rygg, biceps och mage stod på schemat så det fick det bli. Efter några minuter på crosstrainern så var kroppen igång. Det blev ett bra pass.

Inför eftermiddagens distanspass hade jag bestämt träff med en kompis. Äntligen skulle jag få sällskap i löpspåret, något som jag verkligen längtat efter och faktiskt letat efter. Jag och Marcus möttes upp i Skatås. Marcus har varit förkyld i olika omgångar så vi hade bestämt ett lätt och ganska kort pass, vilket också passade mig bra eftersom jag känt mig lite krasslig i halsen på morgonen och under dagen. Så vi höll oss till planen och joggade runt Härlanda Tjärn i ett bekvämt tempo.

Det var så roligt att ha sällskap! Vilken skillnad det är för löpningen och framför allt den mentala biten då man kan springa och prata med någon. Alla dåliga tankar om trötthet, tristess och känningar är som bortblåsta.

Tack för sällskapet idag Marcus. Jag hoppas det blir fler gånger. Är det fler som vill haka på så är det bara att anmäla sig! smiley

  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post28