Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Snart bär det av...

TävlingPosted by Jennica Bodenfors 2010-09-03 22:17:56
Nu har jag fixat inför resan till Stockholm imorgon och Tjejmilen på söndag. Tyvärr måste jag säga att jag inte alls är taggad. Var ute och joggade lätt i en halvtimme i eftermiddags. Kroppen känns okej, kanske något tung men inga krämpor eller orosmoment. Visserligen brukar jag vara lite avig inför ett lopp så det kanske helt enkelt är sådan jag är. Inför Midnattsloppet var jag inte ens spänd eller nervös men jag blev enormt taggad när jag stod på startlinjen. Hoppas att det känns så på söndag också. Tjejmilen är trots allt mitt stora mål i år.

Mitt löpfokus har väl kommit av sig lite efter att jag kom hem från gyminstruktörsutbildningen i mitten av augusti och fokuset har flyttats över mer på planeringen av höstens och vinterns träning. Det kanske inte är så konstigt för jag känner att jag inte kan prestera så mycket mer i min löpning på tävling just nu. Det krävs mer koncentrerad löpträning för att kunna göra bättre resultat till våren. Så tankemässigt är jag väl egentligen redan där och vill inget hellre än att sätta igång med träningen.

Trots allt ska det springas på söndag och det kommer vara en löparfest som jag absolut inte vill gå miste om. När jag stiger av tåget i huvudstaden imorgon ska jag bege mig till Östermalms IP vid Stadion och hämta ut min nummerlapp. Sen blir det till att ladda! Dock blir det ingen sportdryck för mig. Testade Maxims sportdryck i veckan. Den som kommer att serveras under Tjejmilen. Min mage, som inte är van vid socker, protesterade genom att krampa och sedan fick jag ett sockerrus som hette duga. Inte trevligt! Så jag laddar mina glykogendipåer med hederlig havregrynsgröt!smiley

  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post20