Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

2 månader kvar

LöpningPosted by Jennica Bodenfors 2012-03-12 20:46:03
Jo så att... idag är det bara två månader kvar till Göteborgsvarvet. Panik eller is i magen, det är frågan? Senaste månaden har jag pendlat mellan hopp och förtvivlan. Träningen och uppladdningen inför årets stora lopp blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hade inte räknat med att bli sjuk. Jo, kanske en liten förkylning eller så men inte mer. Jag brukar ju inte vara sjuk.

Tji fick jag. Det ena har avlöst det andra. Jag har precis återhämtat mig från den ena bacillen, då slår den andra slått till, och så har början på detta året sett ut. Förra veckan var jag helt på det klara att ge upp Göteborgsvarvet. Jag skrev det till och med i ett sms till kompisen Lotta. Då hade jag beslutat mig för att istället satsa på årets andra happening, Tjejmilen den 1 september.

Idag, så här efter ytterligare en vecka utan träning och endast två månader kvar till Göteborgsvarvet har jag ändrat uppfattning. Jag skall runt de där 2,1 milen om det så skall ske med rullator eller krypandes med knäskydd! Visst måste jag sänka kraven på mig själv, från optimist till realist så att säga, men jag skall göra mitt bästa. Det skall i alla fall inte promeneras något Göteborgsvarv!Nu när jag sitter här och skriver vill jag passa på att skicka en varm hälsning till mina läsare. Det är flera av mina massagekunder som har påpekat att de har saknat inlägg det senaste och som undrat hur det stått till med mig. Det är alltid kul när ni berättar att ni läst och frågar om saker som jag har skrivit om och många av er har bokat tid hos mig bara för att de lärt känna mig och "mitt tänk" genom att läsa denna blogg. Jag älskar att skriva här, men tyvärr har min tid inte riktigt räckt till det senaste. Dock måste jag kanske tänka om och faktiskt prioritera bloggandet lite mer nu när jag vet att det faktiskt är några som läser och som uppskattar det.

Stor vårkram till er alla därute. Kämpa på även om det tar emot! Det ljusnar! smiley

  • Comments(6)//jennica.bodenfors.se/#post158