Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Fenomenalfantastiskt!

LöpningPosted by Jennica Bodenfors 2011-10-31 21:08:43
Jag är så strålande, underbart glad! Just nu känner jag bara lycka och glädje. Igår kväll kände jag lite lätt löpsug men valde att göra annat än att ge mig ut på en runda. Så imorse gav jag mig ut och sprang innan frukost. Vädret var ganska perfekt med 10 plusgrader och vindstilla. Regnet hängde i luften men nöjde sig med att bara göra det. Jag behövde bara en långärmad funktionströja och korta tights. Perfekt!

Gps-klockan satt äntligen på handleden igen efter nästan ett års uppehåll. Tyvärr hade jag glömt pulsbandet, men det kanske inte är det viktigaste just nu. Så startade jag igång klockan och gav mig iväg på den runda som brukar vara min "morgonpromenadsrunda". Jag hade inte för avsikt att springa hela vägen, utan variera löpningen med gånginslag. Jag är inte van att springa innan frukost och jag ska ju ta det lugnt. Idag var allra första gången jag sprang på "tom mage".

Och det gick så underbart, fantastiskt, fenomenalt bra! Jag sprang hela vägen, totalt 5 kilometer med endast ett gånginslag på cirka 100 meter. Det kändes aldrig jobbigt, andningen var lugn och sansad och tekniken var godkänd hela vägen. Det hade nog till och med Markus Stålbom hållit med om. Mot slutet surnade ryggen lite, men i skrivande stund är den glad och lycklig även den. Det kommer bli superbra efter mer bålstyrka.

Så här lycklig var jag den 6 maj 2010 när jag för första gången lyckades springa 5 km. Då fick jag kämpa. Idag bara flöt det. Jag är enormt tacksam för det. Kärlek!


Att det känns så lätt att springa är helt otroligt! Vad har hänt!? Jag toklängtar redan till nästa gång. smiley

  • Comments(4)//jennica.bodenfors.se/#post150