Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Supertisdag

TräningPosted by Jennica Bodenfors 2011-10-11 20:16:42
MRL + Thaimat = Supertisdag!

Träningen har faktiskt tagit ett kliv framåtoch det känns som att jag är på G igen. Äntligen! Det har blivit två löppass den senaste veckan och i lördags var jag på ett MRL pass på älskade Sportlife Backaplan. Det gick så bra så att jag fick blodad tand och körde på med hela 90 minuter MRL nu ikväll. Just detta tisdagspass är mitt absoluta favorit, men jag har inte klarat av att träna det det senaste 10 månaderna på grund av ryggen.

Efter lördagens MRL som gick superbra var jag bara tvungen att chansa och testa. Ryggen har hittills inte protesterat. Hoppas det håller i sig. Hade min kiropraktor Leif Sockander vetat detta hade jag nog fått bannor. Men det är ju tack vare honom som jag klarar av så pass tuff träning nu.Nu sitter jag i soffan och har precis ätit god thaimat från restaurangen precis brevid Sportlife. Jag är så hungrig efter 90 tuffa minuter att det inte finns någon tid att spilla på att laga mat. Därför är det givet att det blir thaimat dessa tisdagar. Har jag tränat ordentligt i 90 minuter så är jag också noga med att få i mig bra mat direkt efteråt. Desto snabbare kan återhämtningen börja!

Skönt att ha kommit igång med träningen igen och nu måste det hålla i sig. Dock är jag inte van vid att träna varannan dag bara, så det känns lite som att jag fortfarande softar. Men det är ju det här med att skynda långsamt. smiley

  • Comments(1)//jennica.bodenfors.se/#post147