Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Så segt...

TräningPosted by Jennica Bodenfors 2011-10-04 14:45:35

Förr var det hur lätt som helst att prioritera och få in träningen i vardagen och planeringen. Nu, efter träningsuppehållet, är det både motvilligt, besvärligt och så ont om tid och ork. Varför kan det inte bara flyta på som det brukade?

Rutinen och framför allt orken till träning finns inte riktigt där utan en massa måsten fyller ut tiden. Samtidigt vet jag ju att om jag bara kommer över tröskeln och håller i en vecka så är jag på banan igen.

Gymmet lockar inte lika mycket längre, vilket beror på att jag valt att fokusera på löpningen och inte på att bygga muskler. När jag väl kommer till gymmet blir jag så sugen på att styrketräna, men det är inte riktigt det fokuset jag skall ha. Dessutom har jag alltid haft svårt för att göra någonting halvbra, halvfokuserat, ej maxat och det där med att skynda långsamt, det är en prövning.

Det är ganska svårt att börja från noll tycker jag. Ganska tråkig träning, och det tror jag att de allra flesta tycker som tränat aktivt ett bra tag och sedan får börja om från ruta ett. Men det är väl bara att bita ihop och dra igång den här slöa, omotiverade kroppen. Löpningen skall jag på något sätt peta in någonstans, vilket kanske är enklare att göra om man kan avverka någon eller några mil när man väl håller på. Hur långt tar man sig på 2 kilometer och då helst på grusvägar? Bökigt är det.

Nej vad fan! Dags att ruska av sig allt detta negativa och bli POSITIV!! Träning är ju trots allt det bästa som finns.. skall bara hitta tillbaka till känslan. NU!! smiley

  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post145