Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Hon springer igen!

LöpningPosted by Jennica Bodenfors 2011-10-01 18:27:02

Ja, det är sant. I onsdags tog jag mina första tillåtna och planerade löpsteg igen. Dessutom i mina nya, underbara New Balance 1080. Bästa löparskorna jag haft. Det blev en kort tur på cirka 2 kilometer i Varberg längs fästningen och en bit på strandpromenaden. Vi var på konferens med jobbet och medan kollegorna styrde upp förnödenheter inför kvällen så tog jag och kollegan Maria en löprunda.

En bra känsla både i löpningen och i flåset faktiskt, men vad är 2 kilometer!? Ja, jag måste ju börja någonstans och ta små steg, väldigt små steg.

Jag har även hunnit med en privatlektion för Markus Stålbom i veckan. Och vad ska jag säga? Det finns inte så mycket att säga mer än att det är fantastiskt. Han är en fantastisk pedagog med så mycket kunskap och ett beundransvärt tänk kring löpning. Hoppet att kunna springa igen och att det skall fungera bra denna gången ökar med 120 procent efter en lektion med Markus. Jag hoppas på fler tillfällen och kan bara rekommendera honom varmt till alla andra.

Så här sitter jag och är smått lyrisk och löpsugen. Det bästa av allt är att jag faktiskt kan snöra på mig löparskor och ta en liten kort runda imorgon. Bara för att jag kan! För att det inte längre finns något som hindrar. smiley

  • Comments(3)//jennica.bodenfors.se/#post144