Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Midnattsloppet 2011

TävlingPosted by Jennica Bodenfors 2011-08-29 20:13:23
Årets Midnattslopp blev en blöt historia. Skitigt, vått och hällregn, mörk och ruggigt. Men tillställningen lystes upp av tusentals orangea löpare som trotsade regnet. Dock vet jag inte om löparfestkänslan infann sig. Det gjorde den i alla fall inte för mig och Johan.

Förutom regnet så strulade också starten. Den blev försenad hela 25 minuter. Polisen hade problem med avspärrningen i en korsning. Jag har dock inte fått någon klarhet i vad det var för problem. Klockan 22.25 släpptes äntligen första startgruppen iväg. Då hade också regnet lättat något.

Som ni säkert känner till, även om ni sprang eller inte, så var det ny bansträckning i år. Johan muttrade en del när han kom i mål om att banan hade flera konstiga kurvor och svängar och att det därmed också var svårt att hålla tempo på ett bra sätt. Banan var också trång vilket gjorde att det var svårt att ta sig fram och förbi framförvarande. Det till och med stockade sig på vissa ställen.


Johan sprang, trots problem att ta sig fram, in i mål på fina 39.04 och en 112:e placering. Vi stannade inte kvar efter loppet utan tog oss hem ganska snabbt på grund av vädret. Lite tråkigt tycker jag eftersom jag gärna velat se kompisar och kunder springa in i mål, men det var inte trevligt att stå i regnet som återigen började tillta.

Trots allt är Midnattsloppet en av de roligaste loppen, tycker jag. Bra jobbat alla Midnattslöpare! Jag hoppas stort på 2012. smiley

  • Comments(3)//jennica.bodenfors.se/#post138