Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Där gick gränsen

TräningPosted by Jennica Bodenfors 2011-08-16 20:08:23
Idag hade jag bokat mig på mitt favorit pass på Sportlife, 90 minuter MRL (Mage, Rumpa, Lår). Jag hade väl inga större förväntningar på att jag skulle klara detta tuffa pass och hade redan från början ställt in mig på att ta det försiktigt och bara dansa med i lagom takt.

Det visade sig ganska snabbt att den tuffa koreografin inte var optimal för min rygg, i alla fall inte i det skick som ryggen är i nu, totalt otränad. Men jag hängde med efter min egen förmåga och fokuserade hela tiden på hur det kändes i ländkotorna.

Jag fick i alla fall 90 minuter lågintensiv träning och det kan jag absolut inte klaga på! Dessutom fick jag träffa mina "goa" väninnor Ibba och Nettan.Jag är nöjd med mig själv eftersom jag verkligen lyssnade på kroppen denna gång och inte körde på bara för att det är roligt och jag drabbas av "träningsfreaken" som måste ta i. Försöker tänka att jag måste ta det lugnt och försiktigt nu så att jag kan flippa ur längre fram. Det gäller att lägga en stabil och hållbar grund. Den mest fascinerade upptäckt jag gjorde idag på träningen var att mina obalanser som jag tidigare haft i kroppen inte längre existerade! Tack kiropraktor Leif Sockander för det!

MRL avslutas alltid med styrka för magen. Det var jobbigt efter endast några situps. Det brände efter ungefär 10! Ja, jag kan inte mer än skratta. Men det känns bra för nu har jag en del att jobba med efter drygt 3 månaders uppehåll. Nu kör vi! smiley

  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post133