Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Löparfest två helger i rad

TävlingPosted by Jennica Bodenfors 2011-05-26 19:59:34
Helgen som gick var full med löpning för både stora och små. Göteborgsvarvet på lördagen och Lilla Göteborgsvarvet på söndagen. Härlig löparfest! Jag blev grymt sugen på att springa själv och om allt går väl så är det dags nästa år.

Min pojkvän gjorde ett mycket bra resultat med fina tiden 1.23.50! Han var väl ganska nöjd själv eftersom förberedelserna inför varvet inte riktigt blivit som han tänkt och hoppats. Men som han själv säger så blir det revansch nästa år.


Johan på väg in i mål på Göteborgsvarvet 2011. Foto: Marathonfoto. På min sida på goteborgsvarvet.com fick jag bekräftat att jag är anmäld till varvet 2012!

På lördag är det dags att se om Stockholm kan mäta sig med Götet när det gäller löparfest. Klockan 11.30 går starten på Stockholm Marathon. Imorgon flyger jag upp för att se och njuta av mitt första marathon. Johan skall springa och jag önskar honom lycka till! Det skall bli kul att se honom springa in på Stockholm stadion. Det blir en långhelg i huvudstaden och affärer som Runner's Store och Adidas Apparel Store är givna.

Jag vill också passa på att önska Bodenforsklinikens kära löparkunder lycka till i Stockholm Marathon 2011! Hoppas vi ses där. smiley


  • Comments(1)//jennica.bodenfors.se/#post130