Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Trött tjej

TräningPosted by Jennica Bodenfors 2011-04-14 21:01:48
Badkort är inköpt på både Lundbybadet och Valhallabadet i Göteborg. Varför båda kan man undra? Jo, Lundbybadet ligger mycket nära mitt jobb och mitt hem, alltså praktiskt när tiden är knapp. Däremot är jag inte speciellt förtjust i den simhallen. Den är liten och sliten och omklädningsrummen är riktigt tråkiga. Dessutom finns det inte våtvästar utan bara bälten. Jag köpte ett kvartalskort (600 kr -20 % personalrabatt för anställda inom Göteborgs stad).

Valhallabadet däremot tycker jag mycket om. Det är stort, trivsamt, bra omklädningsrum, bra våtvästar och flera bassänger. Dessutom får man som Sportlifemedlem köpa ett årskort på badet för endast 600 kronor (ord pris 1400 kr)!!

Igår var jag en snabbis på Lundbybadet efter jobbet och simmade 1000 m. Dödstråkigt! Men det gick och nu har jag fått kollat in det badet. Idag var jag på Valhallabadet och körde djupvattenlöpning med våtväst i exakt 20 minuter som min kiropraktor Leif Sockander beordrat. Sedan blev det styrketräning i vattnet i cirka 10 minuter och simning i 20 minuter. Sedan var jag nöjd med min insats och jag hade haft riktigt kul dessutom!

Rött te, fruktsallad och påfyllning av vätska på Le Pain Francais efter simningen.


Jag kände mig riktigt duktig efteråt och nöjd med att jag faktiskt jobbar på min uppgift, samt att det faktiskt var kul! Trött som få slog jag mig sedan ner på kafét Le Pain Francais på Engelbrektsgatan. De har så gott rött te och jag älskar deras fräscha fruktsallad.

Trött tjej är jag för tillfället. Allt det här med ryggen tar massor på mina krafter både mentalt och fysiskt. Sömnen är påverkad också. Det var så grymt skönt att bara sitta och stirra framför mig på kafét och titta på människor. Jag skulle behöva vara ledig och vila. smiley

  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post125