Jennica Bodenfors

Jennica Bodenfors

Uppe med tuppen

LöpningPosted by Jennica Bodenfors 2011-04-04 20:37:20
Tidig träningsmorgon med ett grått dimmigt täcke över Skatås. Första gången jag upplever ett folktomt Skatås. Det brukar annars vara fullt med joggare, cyklister, promenerande människor och rullskidåkare. Den tidiga timmen en måndag förklarar nog tomheten.

Själv njöt jag av tystnaden som tillät mig att försvinna in i min koncentrerade löpteknikvärld. Jag styrde stegen mot den stora gräsplanen för att springa på ett så mjukt och skonsamt underlag som möjligt för min rygg.Det är en enormt svår men spännande värld den här löpteknikvärlden. Avslappnad, hög frekvens och att lyfta på benen. Jag vet hur det ska kännas och jag kämpar för att hitta den känslan och behålla den under längre tid och högre hastighet. SVÅRT! Ibland vill jag bara ställa mig och hoppa upp och ner i ren frustration. Eller bara springa iväg som om diskbråcken aldrig varit ett faktum. Men det är bara att KÄMPA! I morse blundade jag till och med när jag sprang för att behålla känslan och tekniken. Det fungerade bra, men jag kan ju inte springa som ett blindstyre för evigt.

Jag saknar löpningen så fruktansvärt mycket. Jag vill springa Vårruset, Midnattsloppet, Tjejmilen framför allt och definitivt Hässelbyloppet, men det är ju det här med TÅLAMOD. Och lite FLYT också. Har jag bra flyt kanske jag kan springa Tjejmilen, åtminstone ta mig runt.

Efter en halvtimme var jag mer mentalt trött än fysiskt trött, men ryggen mådde bra! smiley

  • Comments(0)//jennica.bodenfors.se/#post115